Home SOMALIË
SOMALIË

STEUN SOMALIË

Wil je specifiek Congo, Somalie of Filipijnen steunen? Maak hier een keuze

Stel hier je eigen CARE pakket samen of selecteer een van de door CARE samengestelde pakketten. De onderstaande items zijn voorbeelden van hulp die in Somalië door CARE kan worden verstrekt. Afhankelijk van de situatie en de behoeften op dat moment bepaalt CARE uiteindelijk welke hulp daadwerkelijk wordt ingezet in Somalië.

Babykadootje

5.00

Babykadootje dat aan moeders gegeven wordt na het geven van 6 maanden succesvolle borstvoeding en babyvoeding.

-+
0 x

Deken

7.00

1 Gewoven deken (150 x 200 cm)

-+
0 x

Bijvoeding

10.00

20 zakjes voeding om 1 kind bijna 2 weken extra te kunnen bijvoeden.

-+
0 x

Antibiotica

10.00

Diverse antibiotica die gebruikt worden bij infecties, zoals luchtweginfecties, oorontsteking en blaasontsteking.

-+
0 x

Waterdistributie

7.00

Voor 1 week 15 liter water per dag per persoon.

-+
0 x

Mentortraining voor moeders

1,750.00

Dit is een mentortraining voor moeders die geleerd worden hoe ze andere moeders kunnen leren hoe baby’s en jonge kinderen te voeden. Iedere moeder krijgt een kleine groep andere moeders toegewezen uit haar nabije omgeving

-+
0 x

Medicijnen pakket

50.00

Een uitgebreid pakket medicijnen voor ongeveer 100 personen (waaronder kleine kinderen en zwangere vrouwen) voor een periode van 6 maanden. Het pakket bevat onder andere  antibiotica, anti-malaria medicijnen, huidzalf, ontstekingsremmende geneesmiddelen, anti-eczeem, ontsmettingsmiddelen, medicijnen tegen diarree en astma.

-+
0 x

Non food pakket

75.00

Dit pakket met bevat 3 dekens, 1 slaapmat, 1 keuken set met pannen/potten/bestek, 2 jerry cans, maandverband, wasteil en zeep.

-+
0 x

Waardigheid pakket

60.00

Deze pakketten worden specifiek samengesteld voor de behoeften van vrouwen en meisjes. Op basis van de culturele normen en gebruiken in Somalië en de wensen van vrouwen en meisjes worden pakketten samengesteld om de veiligheid en hygiëne van  vrouwen te waarborgen en verhogen. Een pakket bevat bijvoorbeeld: 3 jurken (Dirac), 3 shawls (garbasar), 9 stuks maandverband, 6 stuks ondergoed, 3 stukken zeep en 3 hoofddoeken.

-+
0 x

Voedselpakket

50.00

Een voedselpakket voor een huishouden voor 10 dagen bestaande uit maiskolven, olie, granen, zout en kant-en-klare voeding voor kinderen.

-+
0 x

Hygiëne pakket

70.00

Een uitgebreid pakket voor 1 huishouden bestaande uit 2 jerry cans, 2 teiltjes, 4 pakken  maandverband, 12 stukken badzeep, 24 flacons wasmiddel, 1 zaklamp, 2 waterkannen, 1 emmer en 100 kleine kruiken

-+
0 x

Donatie

Een donatie is ook altijd zeer welkom. Vul  hier het bedrag in dat je wilt doneren.